Dezenfektan Standı Uyarı Levhası Ankara İş Güvenliği Levhaları

Dezenfektan Standı

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununa göre iş yerlerinde de dezenfektan standının yer alması kanuni bir zorunluluk halini aldı. Bu bakımdan Dezenfektan Standı çalışması  başlatılarak işçi güvenliği ve sağlığının maksimuma çıkarılması amaçlandı.
İş yerlerinde kurumsal olarak farklı ihtiyaçları karşılayan iş yeri levhaları imalatı gerçekleştirilir. Logolu levhalar işçinin önceden önlem almasını sağlayan ve daima dikkatli olmasını mümkün kılan levhalar arasında yer almaktadır. Dezenfektan standları ise küresel tehdit haline gelen Korona virüsünden korunmayı amaçlamak için bir önlemdir.
İş sağlığı ve güvenliği levhasına dayanarak, Korona Dezenfekten Standu kaliteden ödün verilmeden daima birinci sınıf kalitede üretim gerçekleştirilmektedir. Dayanıklı olup CE kalite standartlarında imalatı yürütülmektedir. Farklı ebatlarda üretimi devam eden iş güvenliği ve iş sağlığı levhalarıyla tamamıyla farklı alanlara ilişkin olarak çözümler üretildiğinin mutlaka altını çizmemiz gerekiyor.

Korono Dezenfektan Standı

İş yerinin güvenlik ve sağlık koşullarının azami seviyeye çıkarılması şu an için çok önemlidir.  Müessesenin kanunilik ilkesinden hareketle dezenfektan standı üretimleri devam ediyor. Kaliteden kesinlikle ödün verilmeden her anlamda müşteri memnuniyeti yaklaşımı doğrultusunda farklı ebatlarda ve ölçülerde iş yeri levhası çalışması yürütülmektedir.
Müşteri memnuniyeti ilkesiyle her zaman dayanıklı, esneyebilen yapıda iş güvenliği levhası ve korona dezenfektan standı imalatına yer verildiğinin muhakkak altını çizmemiz gerekiyor. 7/24 kaliteden ödün verilmeden logolu iş yeri levhası dezenfektan standının üretimlerine geçilmektedir.
Birinci sınıf dijital baskı tekniklerinde pvc ya da galvaniz sac malzeme yüzeyine logolu iş yeri levhası tasarımı gerçekleştirilir. Farklı ebatlarda üretiminin yanında farklı büyüklükteki punto dereceleriyle de kurumsal ihtiyaçlarınız için öne çıkmaktadır.

Ankara dezenfektan standı

Yıllar boyunca dayanıklılığını yitirmeyen dezenfektan standı  seri üretim anlayışında ama yüksek kalitede imal edilmektedir. Kurumsal iş yerlerinin kanunilik ilkesine dayanarak bulundurmak zorunda olduğu yön levhaları, uyarı levhaları, dezenfektan stantları ve logolu ikaz levhalarının imalatına kurumsal firma olarak devam ediyoruz. Müşterimizin beklentilerini her zaman karşılamayı sürdüren yaklaşımdan hareket ederek size en iyi koşullarda çalışmalar üretmeye devam ediyoruz.
Alanına hakim olmaya devam eden kurumsal firma olarak dünden bugüne dek sürekli yenilikleri destekliyor. 3D baskı teknolojisini kullanarak müşterisinin beklentilerini tamamıyla fazlaca karşılamaya devam eden özelliğiyle öne çıkıyor.
Kaliteden kesinlikle taviz vermeden daima dünden bugüne değin sürdürdüğü profesyonelce yaklaşıma dayanarak müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını yürütmektedir.

Galvaniz Sacdan Esneyebilen Kaliteli İmalat Levha

Yüksek kalite anlayışına dayanarak galvaniz sac malzemeden esneyebilen ama bir o kadar da dayanıklı galvaniz sac malzemeden levha üretimlerine yer veriyoruz. Müşterilerimizin her zaman beklentilerini fazlasıyla karşılamayı sürdüren yaklaşımla logolu iş güvenliği levhası çalışmaları üretilmektedir.
7 gün 24 saat boyunca en son baskı teknolojisine dayanarak iş yerleri için yön levhaları, ikaz levhaları, dezenfektan standı üretimlerimiz devam ediyor. Renkleri uzun süre dayanır. Birkaç sene içerisinde renk atması ya da solması gibi sıklıkla levhalarda yaşanan sorunları kesinlikle karşımıza çıkarmaz. Bu bakımdan düşünecek olursak pleksi malzeme yüzeyine mukavemet özelliği son derece yüksek yön levhası imalatına yer verdiğimizin muhakkak altını çizmemiz gerekiyor.
Dijital baskı teknolojisini güçlü alt yapı ve de kurumsal prestijle destekleyerek gerçekleştiren firmamız müşteri memnuniyetini arttırmak açısından dezenfektan standı üretiminde her an yanınızda.

Natürel Renk Solmasına Maruz Kalmayan İş Yeri dezenfektan standı ve Levhaları

İş yerinin güvenlik tedbirlerinin alınarak işçilerin can güvenliğinin azami düzeye çıkarılması işverenin asli sorumlulukları arasında yer almaktadır. İş yerlerindeki ihmaller yüzünden pek çok yaralanma ve ölüm vak'alarının sık sık yaşandığı malum bilinen bir gerçek.
6331 sayılı yasa tam da bu sorunu ortadan kaldırmak için çıkarıldı. Amacı iş yerinde hem iş yeri güvenliğinin sağlanması hem de işçi güvenliğinin sağlanması olarak kabul edilmiştir. Natürel içerisinde kesinlikle kimyasal katkı maddesi içermeyen boyasıyla yıllar yılı kullanılabilen özellikteki iş yeri levhaları logolu iş güvenliği levhası üretimleri olarak karşımıza çıkıyor.
Renk solması gibi sıkça yaşanan deformeler birinci sınıf en son baskı teknolojisi dikkate alınarak gerçekleştirilmektedir. Her zaman müşteri memnuniyeti esasına dayanarak birinci sınıf işçilikle geliştirdiğimiz iş güvenliği levhası imalatıyla etkin bir şekilde çözümlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Bizi Sosyal Medyada Takip Edebilirsiniz

Kurumsal dijital baskı çözümleri üzerine logolu iş güvenliği levhası üretimi yapan firmamızın kurumsal sosyal medya adreslerini takip edebilirsiniz. Daima müşteri odaklı çalışma anlayışı çizgisine dayanarak kaliteden ödün vermeden hareket eden işletmemiz dünden bugüne değin yürüttüğü etkin çözümleriyle öne çıkıyor.
7/24 sosyal medya uzmanlarımızla irtibat kurarak hızlı siparişinizi oluşturabilir ve farklı ebatlarda tam da ihtiyaç duyduğunuz dijital baskı çözümlerinden yararlanabilirsiniz.
Tasarlanmasını istediğiniz dijital baskı çalışmasının taslak halini Whatsapp aracılığıyla bize ulaştırmanız halinde ivedilikle gereken işlem yapılacaktır. Müşterilerimizin beklentilerini dikkate almayı sürdüren yaklaşıma dayanarak tamamıyla kaliteden taviz vermeden her zaman size en iyi koşullarda hizmet ulaştırıyoruz.
Kurumsal anlayış çerçevesinde prestiji en üst seviyede tutmaya devam eden anlayışımızla size hak ettiğiniz gibi öne çıkan hizmetleri ulaştırmayı sürdürüyoruz.

Hızlı Teslimat ve Yüksek Kalite Önceliğimiz

Firmamızın hızlı teslimat yüksek kalite anlayışı logolu iş güvenliği levhası tabela dijital baskı çözümlerinde ilkeleri arasında yer alıyor.
Güvenilirliğini yıllardan gelen marka bilinirliğinden alan ve de tecrübeli ekibiyle dünden aldığı deneyimi bugünün getirdiği hızla birleştiren multi-disipliner yaklaşımla yüksek kalitede birinci sınıf imalata kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Kalitemizin ardındaki gücün her zaman müşterimizin beklentilerini karşılamayı sürdüren olduğunun bilinciyle size her anlamda yedi gün yirmi dört saat boyunca kesintisiz olarak hizmet sunuyoruz. Bu sayede profesyonel olmanın verdiği yaklaşıma bağlı kalarak dört dörtlük kusursuz hizmete yer verildiğinin mutlaka üzerinde durmamız gerekmektedir.
Hemen siz de firmamızla iletişime geçerek elde etmek istediğiniz tüm hizmetlere ilişkin olarak bizden ayrıntılı bilgi talep edebilirsiniz. Bizi doğrudan kurumsal müşteri hizmetleri hattımızdan arayarak yine sipariş oluşturma imkanını anında hemen bulabilirsiniz.

  • Hastaneler,laboratuvarlar,dispanserler,sağlık ocakları,
  • Okullar,üniversiteler, kolejler, dersaneler ve gıda üretim alanları
  • Fabrikalar,sanayi ve üretim tesislerinde  yaygın olarak kullanılır

Dezenfektan Standı Özellikleri

  • Ağırlıklı tabanı olan metal stant, her yerde uygun el hijyeni için serbest duran AutoFoam dağıtıcıyı yerleştirme olanağı sağlıyor.
  • Bağlantısız, tamamen kurulumu kolay olan metal stand her yerde doğru el hijyeni için AutoFoam dağıtıcı yerleştirme imkanı sağlar.
  • Mobil olarak hijyen ihtiyacı olan her noktaya taşınabilmektedir.
  • Alkol dezenfektanı, jel dezenfektan veya kolonya kullanımına uygundur
  • Stand görseli kurumsal kimliğinize göre özelleştirilebilir.
  • Çok Hafif ve dayanıklı, Aluminyumdan üretilmiştir.
  • Yüksek kaliteli.
  • Anti-bakteriyel


koronavirüs,korona türkiye,koronavirüs belirtileri,corona virüs,korona virus belirtileri,corona belirtileri,corona son dakika,corona virüsü nedir,corona virüsü,coronavirus turkiye,corona araba,corona alkol,corona alkol oranı,corona alkol fiyatı,korona cihazı,korona cihazı fiyatları,corona cihazı,korona danisma hatti,korona destek paketi,korona değil can alan,korona gün gün belirtileri,korona genelgesi,corona grafikleri,korona geçirenler,korona halkası,korona hangi ilde,korona kalemi,korona kayıpları,korona kaç kişi öldü,korona ne demek,korona ne zaman gececek,corona ne zaman biter,corona nasıl anlaşılır,corona nasıl bulaşır,korona onlem saglik gov tr,korona olan ülkeler,korona olenler turkiye,korona onlem test,korona önlem saglik gov tr,corona ölen sayısı,corona önlem testi,corona ölüm anı,corona ölüm,corona ölüm oranı,corona ölüm sayısı,korona riskli iller,korona riskli şehirler,korona risk grubu hastalıkları,korona saglik gov tr,corona sitemap,corona semptomları,korona tabakası,korona telini nasıl temizleyebilirim,korona tedavisi,korona türkiyede hangi illerde,corona türkiye vaka sayısı,corona türkiye ölüm sayısı,korona üzüm sirkesi,korona ünitesi,korona üşüme,korona ücretsiz izin,korona virüs ilacı,koronavirüs haritası,el dezenfektan standı,dezenfektan malzemeleri,dezenfektan dispenser,dezenfektan ünitesi,dezenfektan kabı,dezenfektan aparatı,dezenfektan aparatları,el dezenfektanı kullanımı,el dezenfektanı ekşi,el dezenfektanı duvar aparatı,el dezenfektanı cihazı,el dezenfektanı fiyat,el dezenfektanı günde kaç kere kullanılır,el dezenfektanı kutusu,el dezenfektanı kullananlar,el dezenfektanı kullanım süresi,el dezenfektanı levhası,el dezenfektanı ne işe yarar,el dezenfektanı pompası,el dezenfektanı pompalı,el dezenfektanı standı,el dezenfektanı sensörlü,el dezenfektanı seti,el dezenfektanı ve aparatı,el dezenfektanı yönetmeliği,el dezenfektanı ne zaman kullanılır,dezenfektan dispenseri,dezenfektan dispenseri ve dezenfektan,dezenfektan dispenseri n11,dezenfektan dispenseri ankara,dispenser dezenfektan pompasi,el dezenfektan dispenseri,sensörlü dezenfektan dispenseri,fotoselli dezenfektan dispenseri,dezenfektan verici dispenser,rulopak dezenfektan dispenser,dezenfektan makinesi,dezenfektan kabı,dezenfektan cihazı,dezenfektan kullanımı,dezenfektan talimatı,el dezenfektanı dispenseri,dezenfektan ünitesi,el dezenfektan dispenseri sensörlü,fotoselli el dezenfektan dispenseri,dezenfektan malzemeleri,dezenfektan kutusu,dezenfektan yöntemleri,dezenfektan içindekiler,dezenfektan içeriği,dezenfektan su,dezenfektan tutucu,z dispenser,dezenfektan pompası

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Korona Mesafeni Koru Zemin Etiketi

Ayaklı Dezenfektan Standı